BONTON

GODINA LIJEPOG PONAŠANJATijekom školske godine 2019.-2020. u našoj školi provodit će se projekt „Bonton – godina lijepog ponašanja.


Putem mrežnih stranica, prezentacija, video radova, skečeva, brošura i drugih aktivnosti ponovit ćemo pravila lijepog ponašanja, naučiti kako se snaći u nekim novim situacijama, a s radošću ćemo pohvaliti sve one uzorne i pristojne učenice, učenike i djelatnike škole. Sigurni smo da će nam u radu pomoći i roditelji te da ćemo svi zajedno sa zadovoljstvom primijetiti kako naša škola čuva i obnavlja kulturu lijepog i pristojnog ophođenja i postupanja.


Za početak, pripremili smo anketni upitnik u kojem možete izraziti vlastite primjedbe i dati prijedloge o školskom bontonu: koliko ga poznajemo, čega se pridržavamo i što želimo promijeniti. Anketu će rješavati učenici od 4. do 8. razreda i djelatnici škole.

Sljedeći tjedan kreće prva bonton – patrola: učenici će fotografirati primjere uzornog i manje uzornog ponašanja u prostorima naše škole. Tijekom terenske nastave u Vukovaru za učenike 8. razreda čeka nas vježbanje lijepog ponašanja na putovanju!

Pozivamo sve učenike, roditelje i djelatnike da sudjeluju u projektnim aktivnostima ili da vlastitim primjerima pokažu lijepo ponašanje i pravila bontona.

Želimo svima dobrodošlicu u „godinu lijepog ponašanja“!


Vaši bontonaši