organizacija rada u novoj školskoj godini

Dragi učenici, poštovani roditelji,

donosimo vam u kratkim crtama neke od najvažnijih organizacijskih odluka koje ćemo provoditi od ponedjeljka, 5. rujna 2022. u našoj školi.


Učenici i nadalje idu u školu u dvije smjene.

1. smjena - početak nastave u 7.30

(razredni odjeli 2.bc, 3.bc, 4.b, K2, 6.ad, 7.ad, 8.ad),

2. smjena - početak nastave u 13.30

(razredni odjeli 2.a, 3.a, 4.ac, K1, 6.bce, 7.bc, 8.bc).

Za učenike navedenih razrednih odjela autobus vozi po redovitom rasporedu.

Učenici 5. razreda trebaju doći u 10 sati i pričekati da ih razrednik prozovu i povedu u učionice. Učenici 1. razreda trebaju doći u 11 sati zajedno s roditeljima. Područne škole kreću prema obavijestima obješenima na ulazima njihovih škola.

Svi učenici u školu ulaze najranije 15 minuta prije početka nastave. Učenici razredne nastave ulaze u školu s dvorišne strane, a učenici predmetne nastave na glavni ulaz. U garderobi su obavezni obuti papuče te nakon toga otići u učionicu u kojoj imaju nastavu. Borave u učionici svog razrednog odjela čitav dan, jedino odlaze u drugu učionicu na nastavu informatike, kemije, fizike, tehničke kulture i u dvoranu na nastavu TZK te pod velikim odmorom u restoran ukoliko se hrane u školi. Učenici prvih i petih razreda prvi dan imaju 2 nastavna sata, ostali učenici imaju nastavu prema rasporedu. Raspored će biti objavljen na školskoj web stranici u petak, 2. rujna.

Podsjećamo da učenici od 2. do 8. razreda trebaju prvi dan ponijeti torbe jer će dobiti udžbenike.

Učenici sa sobom u torbi od kuće nose bočicu s tekućinom za piće. Prehrana je organizirana od utorka. Od sada učenici na prehranu odlaze pod velikim odmorom, ne više podijeljeno. Od ove školske godine cijena obroka po danu će biti 7kn. Produženi boravak za učenike kreće od 5.rujna. Cijena produženog boravka od ove školske godine iznosi 500kn.

Molimo roditelje koji do sada nisu uspjeli da do početka nove školske godine podmire svoja dugovanja za prehranu/produženi boravak.

Svim učenicima i nastavnicima želimo uspješan početak nove školske godine.