OSMAŠI SE POZDRAVILI S NAZORIMA

Danas je u Osnovnoj školi Vladimir Nazor, Virovitica održana svečana priredba na kojoj su se učenici osmih razreda pozdravili i oprostili od svojih učitelja i ostalih djelatnika škole. Učenici su se svojim učiteljima zahvalili nastupnim programom koji su osmislili: čitali su pjesme, sastavke, zasvirali su te poklonili prigodne poklončiće. Nastupili su Leo Crvenka, Katja Teskera, Nika Risović, Luka Bićanić i Hera Šalamon. U ime svih učitelja s učenicima se oprostila i učiteljica Kristina Đeri pozdravnim govorom, a obratila im se i ravnateljica škole Sanjica Samac.

Učenicima su podijeljene svjedodžbe, a onim najboljima tijekom ovih osam godina provedenih u Nazorima ravnateljica je uručila i nagrade. To su učenici koji su svih osam razreda imali uspjeh 5,00, a oni su:

Luka Ribić, 8.a

Petar Špegelj, 8.a

Katja Teskera, 8.a

Marko Teskera, 8.a

Nikolina Kojić, 8.b

Vanja Mrmoš, 8.c

Andrea Kovač, 8.d

Dora Lakota Kovač, 8.d

Darma Rončević, 8.d

Martina Sabo, 8.d

Mislav Škvarić, 8.d

Marta Tratnjak Bulj, 8.d


Na kraju priredbe za učenike je pripremljen i domjenak. Sretno, dragi naši mladi ljudi, uživajte u životu, budite primjer drugima, hodajte uzdignute glave. Čast nam je bila upoznati vas, raditi s vama, poučavati vas, družiti se s vama… pripitomili smo se :)