škola mentalne aritmetike Malac Genijalac

Za djecu koja mijenjaju svijet!

Besplatno testiranje za upis u školu mentalne aritmetike Malac Genijalac:

Datum: 1.9. i 2.9.2023.

Vrijeme: Navedeno u prijavnom obrascu.

Lokacija: Ul. Vladimira Nazora 6, 33000, Virovitica

Roditelji čija djeca žele sudjelovati u testiranju trebaju ispuniti obrazac prijave kojim dobivate kupon za besplatno testiranje – obrazac je dostupan na ovom linku: https://shorturl.at/nvyD8

Dolaskom na testiranje se ne obvezujete na upis u program.

Malac Genijalac je inovativan i pažljivo osmišljen program koji potiče razvoj mentalnih vještina kod djece na način koji je zabavan, fleksibilan i prilagođen individualnim potrebama svakog djeteta.


Što nudi program:

1. Fleksibilan pristup: Naš program je prilagođen svakom djetetu, omogućujući im individualni tempo učenja i napredovanja.

2. Učenje u malim grupama: Radimo s malim grupama djece kako bismo im osigurali pažljivu i individualiziranu podršku u svakom koraku njihovog razvoja.

3. Zabavne aktivnosti, igre i natjecanja: Kroz raznolike i zabavne aktivnosti potičemo dječju znatiželju i motivaciju za učenje.

4. Opuštena i kreativna atmosfera: Nudimo siguran i poticajan okoliš u kojem se djeca osjećaju slobodno izražavati svoje ideje i misli.

5. Pozitivni emocionalni odnosi: Vodimo brigu o stvaranju toplih odnosa između mentora i djece, kako bismo potaknuli njihovo samopouzdanje i samopoštovanje.

Kako bismo što više djece upoznali s ovim izvanrednim programom, organiziramo besplatno testiranje za djecu. Testiranje će nam pomoći bolje razumjeti potrebe svakog djeteta i osigurati im najbolje moguće iskustvo tijekom učenja.


Sve informacije dostupne su i na web stranici: https://malacgenijalac.hr/virovitica/

Ako imate bilo kakva pitanja ili trebate dodatne informacije o programu, slobodno kontaktirajte na malacgenijalacvt@gmail.com.